Open Knowledge Belgium

E-gov awards Agoria (nl)

Pieter Colpaert

Verdient jouw project een e-gov award in 2014?

Agoria ICT organiseert ook dit jaar de e-gov Awards om de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van de publieke overheidsdiensten in de bloemetjes te zetten.
Naast een award voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid, rendabiliteit en samenwerking zal er deze editie van de e-gov Awards voor de eerste keer ook een award voor gebruik van open data toegekend worden.

Maar het uiteindelijke doel blijft uiteraard om projecten te belonen die zowel voor de overheid als voor de gebruiker (burger of onderneming) een tijds- en middelenbesparing opleveren.
De administratie moderniseert in de eerste plaats om burgers, bedrijven en ambtenaren een efficië ;nte service aan te bieden.

Agoria wil net als de voorbije jaren alle operationele e-gov projecten uitnodigen om mee te dingen naar de e-gov Awards.

Dit jaar worden er dus zes e-gov Awards toegekend en komen opnieuw alle projecten in aanmerking voor elke award.

Dus doe zeker mee en moedig uw collega’s en/of uw medewerkers zeker aan hun kandidatuur in te dienen voor de e-gov Awards 2014.

De felbegeerde prijzen worden dit jaar officieel uitgereikt tijdens de e-gov gala-avond die doorgaat op donderdag 4 december 2014.

Hoe deelnemen ?

Deelnemen is net als andere jaren heel eenvoudig !
Op www.egovawards.be vindt u het inschrijvingsformulier en alle nuttige inlichtingen zoals het wedstrijdreglement.

Let op : De deadline voor het indienen van uw dossier is vrijdag 3 oktober !

Wij hopen dat de jury u als één van de winnaars op onze Award-avond mag bekronen.

Alvast veel succes !

Contact

Open knowledge Belgium VZW / asbl
Cantersteen 12
1000 Brussels
BE 0845 419 930
info@openknowledge.be

Online & social channels

TwitterGithubFacebookLinkedIn

</> Source code available under the MIT license. Content on this site, made by Open Knowledge Foundation, is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. Refer to our attributions page for attributions of other work on the site.